Sprankelende Úrsula Corberó is adembenemend, zowel op als buiten de filmset van 'Lift'

Sprankelende Úrsula Corberó is adembenemend, zowel op als buiten de filmset van 'Lift'

Úrsula Corberó, bekend van La Casa de Papel, is te bewonderen in de nieuwe Netflix-film Lift.

Úrsula Corberó zal niemand ontgaan zijn in de serie La Casa de Papel. Voor degenen die haar toch gemist hebben: de sprankelende Spaanse actrice is te bewonderen in de nieuwe Netflix-film Lift.

In Nederland is zij nog niet zo bekend. Maar in Spanje is zij al 20 jaar te zien in films en series. Ze begon dus als tiener al met werken in de filmindustrie. En dat kun je goed zien in de onderstaande YouTube-video.

Comfortabel en gezellig
Vogue liep mee met de 34-jarige ster die opgemaakt wordt voor een filmpremière in New York. Het is overduidelijk dat Úrsula comfortabel is zonder make-up en vooral gezellig, levendig en innemend. Ze transformeert van een prachtige vrouw naar een adembenemende schoonheid.

De actrice uit Snake Eyes en The Tree of Blood vertelde vol humor over de uren styling die de première kost: "Een moeiteloze verschijning? Ik tel hier acht mensen!"

Niet al te serieus
Ook vertelde ze: "Ik heb een haat-liefde-verhouding met koffie. Eigenlijk mag ik alleen 's ochtends koffie, want als ik het in de middag pak, word ik een 'beetje' hyper. Collega's op de set zeggen dat ik dat beter niet kan doen. Maar ik doe het toch, want het is lollig en ik ben een rebel."



Over haar werk zei ze: "De afgelopen maanden heb ik veel interviews gegeven en veel photo shoots gedaan. Dat kan overweldigend en stressvol zijn. Maar ik heb geleerd dat het belangrijk is dat ik ervan geniet. Het is allemaal spel. Ik probeer het niet serieus te nemen."

NieuwsFilm

meest populair