Jason Priestley onthult dat Brad Pitt een grote viespeuk was: "Gast, wat walgelijk"

Jason Priestley onthult dat Brad Pitt een grote viespeuk was: "Gast, wat walgelijk"

Brad Pitt woonde in de jaren 80 samen met Jason Priestley in een klein appartement, waar ze een spel speelden om niet te douchen.

Brad Pitt blijkt geen beste reputatie te hebben als kamergenoot. Brad was zelfs een grote viespeuk. En die onthulling komt van een eveneens bekende acteur.

Eind jaren 80 woonde Jason Priestley samen met Brad Pitt. Ze deelden zelfs een kamer. Dat was voordat beiden beroemd werden. Jason is bekend van de serie Beverly Hills 90210 en films als River Blue en Dear Christmas.

Veel te klein appartement
Hij vertelde in de onderstaande YouTube-video van Live with Kelly and Mark: "We leefden met z'n drieën in een tweekamerappartement in een slecht deel van Los Angeles. Het was maar een korte periode. Brad was niet zo slecht als mijn andere kamergenoot - die was een complete ramp."

Hij vervolgde met: "We speelden een spelletje waarbij wij drieën zo lang mogelijk niet probeerden te douchen. Nu denk ik: 'Gast, wat walgelijk. Wat dacht je destijds?' Brad won altijd. Ik denk dat hij dat nu niet meer doet, maar destijds kon hij heel lang zonder douchen door."

Definitieve doorbraak
In hun koelkast hadden ze heel veel bier staan. Dat was allemaal voordat Brad doorbrak met Thelma and Louise. Met Fight Club vestigde hij definitief zijn naam.



NieuwsFilm

meest populair