Titel van 'Mission: Impossible 7' is officieel ingekort en deel 8 heeft datum

Titel van 'Mission: Impossible 7' is officieel ingekort en deel 8 heeft datum

Part One van Mission: Impossible - Dead Reckoning bestaat nu niet meer.

Afgelopen zomer was Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One geen doorslaand succes, maar wel een bijzonder vermakelijke actiefilm in de wereldwijde bioscoopzalen. Nu is er een kleine, maar opvallende update.

Paramount Pictures schrapt namelijk Part One uit de titel van de zevende Mission: Impossible-film. Vanaf heden heet die film simpelweg Mission: Impossible - Dead Reckoning.

Deel acht
Het gevolg is dat we op een later moment de officiële titel krijgen te horen van Mission: Impossible 8 die tot voor kort Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two heette. Dit meldt Variety.

Deel zeven zal binnenkort in de VS op Paramount+ verschijnen en dat houdt waarschijnlijk in dat de film met onder andere Tom Cruise ergens in februari op SkyShowtime in Nederland te zien is.

Datum voor deel 8
"Dead Reckoning Part Two" stond lange tijd gepland voor 28 juni 2024, maar door heel wat oponthoud werd de film even geleden geprikt op de datum 23 mei 2025. Nog even geduld dus.


Dead Reckoning haalde wereldwijd een redelijke $567,5 miljoen op, maar lijkt flink last te hebben gehad van de Barbenheimer-hype die snel na de release volgde. De opnames voor deel acht vinden gedurende 2024 plaats.

NieuwsFilm

meest populair