Deze vergeten thriller met Matt Damon gaat Netflix helemaal veroveren

Deze vergeten thriller met Matt Damon gaat Netflix helemaal veroveren

Stillwater uit 2021 met Matt Damon vindt zijn weg in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 heeft weer een prima nieuwe film verwelkomd. Dit keer zien we een recente, maar eigenlijk alweer vergeten thriller van Matt Damon in de lijst. Op de negende plek komt de thriller Stillwater binnen in de ranglijst.

Stillwater verscheen in 2021 en werd geregisseerd door Spotlight en The Visitor-regisseur Thomas McCarthy. Netflix omschrijft de film met woorden als "duister" en "spannend". Je ziet ook rollen van Camille Cottin en Abigail Breslin.

Prima ontvangen
Met 75 procent op de Tomatometer en een 6,6/10 op de IMDb staat Stillwater er prima voor. Toch kwam de thriller niet verder dan $20 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven vond de film erg goed.

"Het is dit intrigerende middenstuk waarin Stillwater op zijn best is. Hierin transformeert de valse start van een Amerikaanse machtsfantasie op organische wijze in een menselijk drama waarin de onderlinge cultuurverschillen nooit volledig wegvallen, maar dankzij enig geduld wel overkomelijk blijken." schreef Thierry in zijn recensie met vier sterren.

Nu op Netflix
Gezien de matige opbrengst aan de bioscoopkassa's is de kans groot dat jij de film nog moet zien. Je vindt Stillwater nu hier op Netflix.


De synsopsis: Terwijl een olieboorder uit Oklahoma zijn dochter bezoekt in een Franse gevangenis, zoekt hij wanhopig een spoor om haar onschuld met betrekking tot een moord te bewijzen.

NieuwsFilm

meest populair