De blonde verloofde van Eddie Murphy valt erg op: Het supermodel is bijna 20 jaar jonger

De blonde verloofde van Eddie Murphy valt erg op: Het supermodel is bijna 20 jaar jonger

Acteur Eddie Murphy en vriendin Paige Butcher houden hun relatie en privéleven liever geheim.

Eddie Murphy en Paige Butcher vertellen weinig tot niets over hun relatie. Waarschijnlijk is dat om kritiek te voorkomen. De ster uit Beverly Hills is namelijk 20 jaar ouder - en het Australische model is blond.

De 62-jarige acteur werd in november 2023 begeleid door zijn 44-jarige verloofde bij de première van zijn kerstfilm Candy Cane Lane. In die film is ook Tracee Ellis Ross te zien, een dochter van de beroemde zangeres Diana Ross.

Toch die bomberjack
Zoals in de onderstaande YouTube-video van Maximo TV te zien is, draagt Paige Butcher een stijlvolle mini-jurk en hoge laarzen. Eddie Murphy weigert echter iets anders dan zijn signature bomberjack (van Gucci) aan te doen. Toch valt hij niet uit de toon bij zijn liefje.

Het koppel is al meer dan 10 jaar samen, maar zwijgt zo veel mogelijk over hun relatie en hun kinderen. Het stel heeft een dochter en een zoon. Uit Eddies vorige relaties hebben zij 8 halfbroers en halfzusjes, met wie zij een goede band hebben.

Gesloten supermodel
De moeder van Paige was een kledingontwerper, waardoor Paige al als kind model stond. Ze groeide door naar een supermodel en pakt soms een bijrol op. Ze zei over haar geslotenheid: "Hoe meer je vertelt, hoe meer je daarmee geconfronteerd wordt."



Hier in dit artikel van People staat meer over het knappe stel. Paige zei ook: "Hij complimenteert me altijd. Hij is heel lief en romantisch ingesteld."

NieuwsFilm

meest populair