De reden waarom Reese Witherspoon weigerde Robert Pattinson te zoenen

De reden waarom Reese Witherspoon weigerde Robert Pattinson te zoenen

De actrice had geen zin om de behoorlijke zieke acteur te kussen in 'Water for Elephants'.

Het komt wel vaker voor, dat acteurs 'spannende scènes' met elkaar moeten opnemen. Niet iedereen staat hier open voor. Zo kwam er recentelijk een artikel langs dat Brad Pitt weigerde Cate Blanchett te zoenen. Nu zijn Reese Witherspoon en Robert Pattinson aan de beurt.

De twee sterren waren te zien in Water for Elephants in 2011, waarin zij de hoofdrollen vertolken. Pattinson kruipt in de huid van Jacob, een student die besluit zijn opleiding als dierenarts te stoppen wanneer zijn ouders verongelukken.

Circus
Vervolgens besluit hij zich aan te melden bij het circus, waar hij een van de grote sterren ontmoet, Marlena (Witherspoon). De twee worden op elkaar verliefd, maar het leven wordt hun lastig gemaakt door de gruwelijke circusdirecteur August (Christoph Waltz).

Zonder het verhaal weg te geven, vindt er op een gegeven moment een zoenscène plaats tussen Pattinson en Witherspoon. Laatstgenoemde had hier echter absoluut geen zin in. De reden hiervoor? Pattinson was behoorlijk verkouden en dit vond Witherspoon allesbehalve aantrekkelijk.

Reactie
Hoewel Pattinson vaak wordt beschreven als een Hollywood-hunk, heeft Witherspoon geen goede herinneringen overgehouden aan haar 'pikante scène' met de acteur. Zo zei ze: "Hij was de hele tijd aan het snotteren en aan het hoesten".


"Het was zeker niet aantrekkelijk. Ik heb het over groen snot, zelf ziek worden en hiervan walgen". Uiteindelijk moest de scène van regisseur Francis Lawrence toch opgenomen worden. Pattinson reageerde hier zelf ook op.

Antwoord
Zo zei de Batman-acteur: "Luister, ik was behoorlijk verkouden en bleef me de hele tijd verontschuldigen. Reese heeft sindsdien gezegd dat ze ziek is geworden nadat we moesten zoenen. Zij kreeg vaak te horen dat menig vrouw graag in haar schoenen zou willen staan voor deze film, maar zoals je ziet was het dus niet alleen maar leuk..."



NieuwsFilm

meest populair