Geweldige trailer voor 'Indiana Jones'-videogame (beter dan de laatste twee films?)

Geweldige trailer voor 'Indiana Jones'-videogame (beter dan de laatste twee films?)

Een avontuurlijke wereldreis, puzzels om op te lossen en natuurlijk heel veel nazi's...

Er komt een nieuwe videogame aan voor de PC en X-Box (sorry, Playstation-liefhebbers) waarin je zelf Indiana Jones kunt zijn, getiteld Indiana Jones and the Great Circle en een trailer is uit.

In de first-person-single-player-game, die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade, zoeken sinistere nazikrachten het geheim van een oude macht die verbonden is met de Grote Cirkel en uiteraard kan alleen "jij" ze tegenhouden.

Uitmuntende stemmencast
De rol van Indiana Jones wordt vertolkt door Troy Baker, vooral bekend van het spelen/inspreken van Joël in de The Last of Us-spellen.

Het geheel voelt aan als een verloren gewaande Indy-film uit de jaren '80. Je kunt een stealth aanpak kiezen, om doelen sluipen en met afleiding uitschakelen of je gewoon in een vechtpartij begeven. Natuurlijk zijn er ook genoeg raadsels te ontrafelen terwijl je globaal locaties verkent.

Release later dit jaar
Fans kijken ernaar uit en voor veel van hen is het wel duidelijk dat The Great Circle is wat Kingdom of the Crystal Skull en The Dial of Destiny hadden moeten zijn. Bekijk de trailer hieronder en kom in de sfeer:



NieuwsFilm

meest populair