3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



Scream (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, e.a. | Te zien op: Netflix
Nadat de jeugd in het zeer vredig lijkende plaatsje Woodsboro opnieuw geteisterd wordt door een gemaskerde seriemoordenaar, besluit achterblijver Dewey Riley, die inmiddels gepensioneerd als sheriff, de hulp in te roepen van veteranen Sidney Prescott en Gale Weathers om de bloederige steekpartijen te stoppen. Samen ontrafelen ze wie er dit keer achter het masker schuilgaat.



Black Swan (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney+
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.



NieuwsFilm

meest populair