3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst: van X tot X.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Red Rocket (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Baker | Cast: Simon Rex, Suzanna Son, Bree Elrod, e.a. | Kijk direct
Mike was ooit een succesvol pornoacteur. Inmiddels is hij aan lagerwal geraakt en zit hij zonder geld. Hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats in Texas, waar hij bij zijn ex Lexi aanklopt voor hulp. Zij blijkt echter nog dieper in de problemen te zitten dan hij. Mike doet er alles aan om weer iets van zijn leven te maken. En dat lukt hem nog aardig ook, tot hij de jonge Strawberry tegenkomt.



Sherlock Holmes (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, e.a. | Kijk direct
Lord Blackwood, een seriemoordenaar en beoefenaar van zwarte magie, is ter dood veroordeeld. Enkele dagen na zijn executie gaan er al verhalen rond dat hij nog in leven is. Aan privédetective Sherlock Holmes en zijn loyale assistent Dr. John Watson om de zaak op te lossen. Zij raken echter al snel verwikkeld in een duistere samenzwering die gevaarlijk blijkt voor heel het land.



Lady Bird (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a. | Kijk direct
Christine, die zichzelf Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Haar vader is werkloos, haar moeder hijgt behoorlijk in haar nek. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.



NieuwsFilm

meest populair