Op zaterdag komen de drie Regina's samen op SNL: Rachel McAdams verrast het publiek met haar aanwezigheid

Op zaterdag komen de drie Regina's samen op SNL: Rachel McAdams verrast het publiek met haar aanwezigheid

Regina George uit 2004, Regina George uit 2024 en rapper Regina George

Rachel McAdams ofwel voormalig Regina George kondigde Renée Rapp, de nieuwe koningin van de 'plastics' aan tijdens de Saturday Night Live-show van afgelopen zaterdag.

Terwijl Rapp 'Not My Fault' zong, een nummer uit de soundtrack van de film, sprong Megan Thee Stallion uit een gelaagde roze taart. De rapper noemt zichzelf in het nummer de 'Black Regina George'.

Reünie
De drie Regina's waren voor het eerst tezamen voor het publiek. Dit had al eerder kunnen gebeuren, maar McAdams had hier eerder geen behoefte aan. Lees hier waarom.

Van de oude Mean Girls-cast uit 2004 verscheen alleen Lindsay Lohan bij de première van de remake in New York City en in Walmart-commercials met Amanda Seyfried en Lacey Chabert. Maar bij beide gebeurtenissen was McAdams niet van de partij.

"Dames en heren, nogmaals, Reneé Rapp!'
"Ik wist niet dat iedereen het deed. Ik zou natuurlijk altijd graag deel willen uitmaken van een Mean Girls-reünie en bij mijn Plastics blijven, maar ja, daar kwam ik later achter," vertelde McAdams achteraf aan Variety. Gelukkig weet de actrice het nu goed te maken met de cameo bij SNL.



Rapp bracht haar debuutstudioalbum, Snow Angel uit in 2023, en zong het titelnummer als muzikale gast in de aflevering van deze week van SNL, gepresenteerd door Jacob Elordi.

Zingende 'plastics'
Mean Girls met o.a. de 'plastics', gespeeld door Angourie Rice, Bebe Wood, Avantika en Reneé Rapp is nu te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair