Matthew Vaughn wil 'Argylle/Kingsman' cross-over, maar er is nu al een probleem

Matthew Vaughn wil 'Argylle/Kingsman' cross-over, maar er is nu al een probleem

Er zijn heel veel parallellen tussen de spionagewerelden, maar ook blokkades...

Regisseur Matthew Vaughn houdt van dromen, veel en groot. Binnenkort verschijnt zijn nieuwste spionageproject Argylle en deze vertoont aardig wat overeenkomsten met de Kingsman-franchise.

Zo wil Vaughn sowieso nog een derde en afrondend Kingsman-deel naast het verlangen om van Argylle ook een trilogie te maken. Als kers op de taart hoopt hij nu de twee universums met elkaar te kunnen verbinden.

Twee beren op de weg
Maar bij deze gedroomde oversteek ondervindt hij toch een paar eerste moeilijkheden. Zo spelen bijvoorbeeld Samuel L. Jackson en Sofia Boutella in allebei de films mee, maar als compleet andere personages.

Het feit dat beiden [SPOILERS] de eerste Kingsman niet overleven, maakt het creëren van een gedeeld universum behoorlijk uitdagend. Mogelijke oplossingen zijn het negeren van de overeenkomsten of deze aanpakken.

Vanaf februari in de bioscoop
Bekijk hieronder nogmaals de trailer. Hoewel Boutella nauwelijks te zien is en het dus niet meteen te zeggen is of ze (weer) een slechterik speelt, lijkt Jackson dit keer overduidelijk aan de kant van de goeierikken te staan.



NieuwsFilm

meest populair