Deze aanstaande actiefilm moet het begin zijn van een nieuwe trilogie

Deze aanstaande actiefilm moet het begin zijn van een nieuwe trilogie

Er voor het gemak even vanuit gaande dat het eerste deel een succes wordt...

Argylle verschijnt over minder dan een maand, maar regisseur Matthew Vaughn heeft nu al twee sequels in gedachten.

Dit hangt natuurlijk allemaal af van hoe de film überhaupt financieel gaat presteren, maar gezien het oeuvre van Vaughn (X-Men, Kick-Ass, Kingsmen) kunnen we eigenlijk wel weer uitgaan van iets leuks.

'Argylle Reborn' en 'Argylle Strikes Again'?
Tegenover Total Film vertelt Vaughn: "Boek 2 gaat over hoe Argylle een spion werd. Dat wordt dan de volgende film. En in boek 3 is er de jonge versie van Argylle. Ook Henry [Cavill] staat open voor dat idee".

De smullende cast bestaat uit Henry Cavill, Sam Rockwell, Sofia Boutella, Bryce Dallas Howard, John Cena, Bryan Cranston en Samuel L. Jackson.

Vanaf februari in de bioscoop
Bekijk hieronder nogmaals de trailer. Het verhaal gaat over Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een reeks bestverkochte spionageromans, die het liefste een avondje thuis zit met haar computer en kat Alfie.


Maar wanneer plotseling de fictieve wereld van Elly, die zich concentreert op geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd syndicaat te ontrafelen, de geheime acties van een échte spionageorganisatie beginnen te weerspiegelen, vervaagt de grens met Elly's realiteit.

NieuwsFilm

meest populair