Sterk gerucht: dit is het nieuwe filmproject van Leonardo DiCaprio

Sterk gerucht: dit is het nieuwe filmproject van Leonardo DiCaprio

Naar het schijnt zou regisseur Paul Thomas Anderson niemand minder dan acteur Leonardo DiCaprio op het oog hebben om te schitteren in zijn nieuwe filmproject

Vers van de pers: Paul Thomas Anderson staat vanaf deze week op de set van zijn nieuwe film in het Californische stadje Eureka. Er hangt nog heel veel mysterie omtrent het project, maar één gerucht zien we de laatste tijd wel heel vaak terugkomen in de media: Leonardo DiCaprio zou de hoofdrol spelen.

Vorige maand wist FilmTotaal dit al te melden (klik hier voor het artikel). Nu zijn er ook geruchten dat Sean Penn, Regina Hall, Viggo Mortensen en Rachel Taylor een rol hebben weten te verkrijgen in PTA's nieuwste. Dit alles is dus nog niet bevestigd, maar de kans is groot dat er één dezer dagen wat setfoto's lekken en we wat namen kunnen bevestigen.

Verhaal en budget
Ondanks dat de camera's al rollen is er echt nog heel erg weinig bekend over de film, behalve dat het om een misdaadfilm in Los Angeles zou gaan.

Het schijnt dat filmstudio Warner Bros. een budget van 100 miljoen dollar heeft uitgetrokken voor de film. Hiermee zou dit nog ongetitelde project (op het gebied van productie) het grootste project zijn van de Amerikaanse filmmaker.

Voorpret
In 2021 kwam PTA's laatste film uit: Licorice Pizza met in de hoofdrol zangeres Alana Haim en Cooper Hoffman (zoon van overleden Philip Seymour Hoffman) die beiden fantastische (debuut!)rollen neerzetten.


Licorice Pizza is nu te zien bij Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair