Chris Pratt bundelt opnieuw krachten met Timur Bekmambetov voor de thriller 'Mercy'

Chris Pratt bundelt opnieuw krachten met Timur Bekmambetov voor de thriller 'Mercy'

Chris Pratt speelt een detective, die beschuldigd wordt van een geweldsmisdrijf en gedwongen wordt zijn onschuld te bewijzen.

Vorige week sloot Amazon' MGM Studios een deal waardoor ze een scifi-filmpakket in handen kregen. En één van die films is een thriller met Chris Pratt in de hoofdrol.

Mercy met Chris Pratt zal geregisseerd worden door Timur Bekmambetov. Het script is geschreven door Marco van Belle.

Goed werk verricht
Golden Globe Award-winnende producer Charles Roven, die onlangs een tweede Academy Award-nominatie voor Beste Film ontving voor Oppenheimer, zal zich bezighouden met de productie van Mercy. De productie zal naar verluidt dit voorjaar van start gaan.

Chris Pratt werkte eerder al samen met Bekmambetov in 2008. De acteur speelde namelijk Barry in de actiethriller Wanted.

Capaciteiten delen
Wanted gaat over een gefrustreerde kantoormedewerker die ontdekt dat hij de zoon is van een professionele huurmoordenaar en dat hij de bovenmenselijke moordcapaciteiten van zijn vader deelt.



Mercy, de nieuwste samenwerking tussen Pratt en Bekmambetov, zal gaan over een detective, die beschuldigd wordt van een geweldsmisdrijf en gedwongen wordt zijn onschuld te bewijzen.

NieuwsFilm

meest populair