Algemeen

Waarom Angelina Jolie niet terugkeert in Wanted 2

De actrice geeft zelf tekst en uitleg.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 12.07.2010 om 08:46 in Algemeen
Waarschuwing: spoilers!

In 2008 kwam de film Wanted uit, geregisseerd door Timur Bekmambetov. Onder andere Morgan Freeman, James McAvoy en Angelina Jolie speelden een rol in de film. De film deed het ook goed in de bioscopen, met een budget van ongeveer 75 miljoen dollar haalde hij zo'n 341 miljoen binnen.

Niet veel later werd dan ook bekend gemaakt dat de film een vervolg zou krijgen, dat omstreeks 2011 uit moest komen. In februari presenteerde zich echter een probleem voor de film: actrice Angelina Jolie besloot om niet mee te doen aan de film. Daardoor leek het erop dat de film niet door zou gaan, maar uiteindelijk vond men vervanging in Kristen Stewart, die we kennen van de Twilight-films.

Het is nooit helemaal duidelijk geweest waarom Jolie besloot om niet terug te keren (hoewel het niet meer dan logisch lijkt, aangezien haar personage sterft in de eerste film) voor het vervolg. Hollywood heeft altijd wel manieren om personages die eigenlijk niet meer leven terug te brengen, dus in het geval van Jolie zou dat ook nog wel mogelijk zijn geweest. ComingSoon besloot om opheldering te vragen tijdens een interview omtrent de film Salt. "Being dead makes it difficult,” aldus Jolie, “They were (trying to bring me back) but I kind of feel like if I die in a movie, I should die actually. I'm that way, and that character is not as complex as Salt. It would just be doing the exact same thing in another movie, so it's not that interesting to me."

Wanted 2 moet nog altijd ergens in 2011 uitkomen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

esteban "Dat is niet wat ik gezegd heb. ;) Verkeerde interpretatie. Ik zeg dat het geen talent vraagt om Jolie te vervangen in zo'n rol. Waarme ik in de eerste plaats zeg dat Angelina daar niets bijzonders of memorabels doet in 'Wanted'.

Kirsten Stewart heeft talent."


Sorry, verkeerd begrepen.

Wexxle

Avatar

Ik weet niet wat ik van deze sequel kan verwachten. De eerste Wanted was een gave actiefilm maar ik ben bang dat de tweede slechts meer van hetzelfde wordt.

Het ontbreken van Angelina maakt het er voor het oog ook niet beter op natuurlijk ;).

esteban

Avatar

Dat is niet wat ik gezegd heb. ;) Verkeerde interpretatie. Ik zeg dat het geen talent vraagt om Jolie te vervangen in zo'n rol. Waarme ik in de eerste plaats zeg dat Angelina daar niets bijzonders of memorabels doet in 'Wanted'.

Kirsten Stewart heeft talent.

benjamin

Avatar

esteban "Ah, het vraagt geen talent om de rol van Angelina Jolie te vervangen in zulke films ... Kirsten Stewart will do."


En wie zegt dat Kirsten Stewart geen talent heeft?

esteban

Avatar

Ah, het vraagt geen talent om de rol van Angelina Jolie te vervangen in zulke films ... Kirsten Stewart will do.

Galu

Avatar

Ahn oke kdacht dat hij niet meer uitkwam. Maar Kirsten Stewart zie ik ng niet meteen kogels afbuigen. Tenzij ze the bitch word en het tegen McAvoy opneemt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair