Waarom Angelina Jolie niet terugkeert in Wanted 2

De actrice geeft zelf tekst en uitleg.

Waarschuwing: spoilers!

In 2008 kwam de film Wanted uit, geregisseerd door Timur Bekmambetov. Onder andere Morgan Freeman, James McAvoy en Angelina Jolie speelden een rol in de film. De film deed het ook goed in de bioscopen, met een budget van ongeveer 75 miljoen dollar haalde hij zo'n 341 miljoen binnen.

Niet veel later werd dan ook bekend gemaakt dat de film een vervolg zou krijgen, dat omstreeks 2011 uit moest komen. In februari presenteerde zich echter een probleem voor de film: actrice Angelina Jolie besloot om niet mee te doen aan de film. Daardoor leek het erop dat de film niet door zou gaan, maar uiteindelijk vond men vervanging in Kristen Stewart, die we kennen van de Twilight-films.

Het is nooit helemaal duidelijk geweest waarom Jolie besloot om niet terug te keren (hoewel het niet meer dan logisch lijkt, aangezien haar personage sterft in de eerste film) voor het vervolg. Hollywood heeft altijd wel manieren om personages die eigenlijk niet meer leven terug te brengen, dus in het geval van Jolie zou dat ook nog wel mogelijk zijn geweest. ComingSoon besloot om opheldering te vragen tijdens een interview omtrent de film Salt. "Being dead makes it difficult,” aldus Jolie, “They were (trying to bring me back) but I kind of feel like if I die in a movie, I should die actually. I'm that way, and that character is not as complex as Salt. It would just be doing the exact same thing in another movie, so it's not that interesting to me."

Wanted 2 moet nog altijd ergens in 2011 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair