Trailer 'Monkey Man' vol actie, geweld en nog veel meer 18+ materiaal

Trailer 'Monkey Man' vol actie, geweld en nog veel meer 18+ materiaal

De film heeft een R-beoordeling gekregen voor: Hevig bloederig geweld, verkrachting, taalgebruik, seksuele inhoud/naaktheid en drugsgebruik.

Dev Patel speelt een John Wick-lookalike in Mumbai in de nieuwste actiethriller van Universal Pictures.

Monkey Man is het speelfilm-regiedebuut van Dev Patel. Eerder regisseerde Patel twee korte films, genaamd Home Shopper in 2018 en Roborovski in 2021.

Tijd voor wraak
Voor Monkey Man schreef Patel samen met Paul Angunawela en John Collee het script, dat is geïnspireerd door de legende van Hanuman, een Indiaas icoon voor kracht en moed.

De actiethriller gaat over de zoektocht van een man naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoordden en de armen en machtelozen systematisch tot slachtoffer maken.

Tot bloedens toe geslagen
De synopsis van Monkey Man luidt als volgt: Patel speelt Kid, een man die een armoedig bestaan leidt in een ondergrondse vechtclub waar hij nacht na nacht, met een gorillamasker op, in elkaar wordt geslagen tot bloedens toe voor wat geld.


Na jaren van onderdrukte woede ontdekt Kid een manier om het territorium van de sinistere elite van de stad te infiltreren en om wraak te nemen en af te rekenen met de mannen die hem alles hebben afgenomen, aldus Universal Pictures.

Onder de indruk
In 2018 werd de film al aangekondigd en in 2021 zou het naar Netflix gaan. Nu blijkt dat Universal Pictures de film opgepakt heeft en dat Jordan Peele de producent is.


Peele kreeg de film al vroeg te zien en was er zo van onder de indruk dat hij vond dat de film vanaf 5 april in de bioscopen te zien moest zijn.

NieuwsFilm

meest populair