De kat in 'Argylle' met Henry Cavill is net als Baby Yoda in 'The Mandalorian'

De kat in 'Argylle' met Henry Cavill is net als Baby Yoda in 'The Mandalorian'

Hoe komen het nepo-huisdier van Vaughn en Claudia Schiffer en de kleine intergalactische groene baby met elkaar overeen?

Bryce Dallas Howard speelt in de nieuwste actiefilm van Matthew Vaughn, schrijfster Elly Conway. Een vrouw die graag thuis op de bank zit met een kopje thee en haar schattige kat Alfie.

ComicBook.com vroeg de actrice in het bijzijn van co-ster Bryan Cranston hoe het werken met de kat zich verhoudt tot het werken met kleine Grogu uit Star Wars: The Mandalorian, waarvoor de actrice al meerdere malen een aflevering heeft geregisseerd.

De onschuld
"Oh mijn God. Geweldig. Ik hou zoveel van ze allebei. Ik bedoel, ik ben natuurlijk gek op Grogu," vertelt Howard.

"Maar ik ben ook gek op Chip. Ik bedoel, het is de onschuld, weet je, van dieren en wezens, en het verbindt je gewoon met de vreugde die je voelt als je zelf een kind bent."

Een knuffeldier of een echt wezen?
"Nu hadden we een echte Chip, en daarna was er een knuffeldier-Chip. Was er een echte Grogu en een knuffeldier Grogu?" vraagt Bryan Cranston.



Howard: "Nou, we hadden geen knuffel, we hadden gewoon een soort baby en dat kwam omdat hij een animatronic is. En hij voelde heel, heel, heel echt en dus denken we gewoon dat hij echt is."

Zeker weten echt
"Wat bedoel je hij voelde echt? Is hij niet echt?" aldus Cranston op een serieuze toon. "Nee, nee, hij is zeker weten echt," stelt Howard hem gerust.



Argylle, de nieuwste actiefilm van Matthew Vaughn is vanaf 1 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair