Iedereen wordt van de kaart geveegd in de onheilspellende trailer van 'Tarot'

Iedereen wordt van de kaart geveegd in de onheilspellende trailer van 'Tarot'

Natuurlijk leven ze ook in deze horrorfilm de meest belangrijke regel niet na.

Sony Pictures Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven voor een horrorfilm gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1992.

De synopsis van het boek leest: "Een groep studievrienden begint te sterven op een manier die verband houdt met hun lot nadat ze hun horoscopen hebben laten lezen."

De belangrijkste regel wordt niet nageleefd
"Voordat hun tijd om is, moeten ze samenwerken om het mysterie te ontrafelen," aldus de synopsis van de roman geschreven door Nicholas Adams.

De Final Destination-achtige film, genaamd Tarot pakt het verhaal volgens de trailer net ietsje anders aan: In Tarot overtreedt een groep vrienden de belangrijkste regel van Tarot-lezingen: 'gebruik nooit het kaartspel van iemand anders'.

Ontketenen van het kwaad
Nadat ze dit uiteraard wel doen ontketenen ze een kwaad dat gevangen zat in de vervloekte kaarten. Eén voor één komen ze oog in oog te staan ??met het lot en moeten ze aan hun toekomst die in hun lezingen wordt voorspeld weten te ontsnappen.



De cast bestaat uit o.a. Jacob Batalon, Harriet Slater, Adain Bradley en Avantika. En de horrorfilm wordt geregisseerd door Spenser Cohen en Anna Halberg.

De voorspelling is dat Tarot op 10 mei in de bioscopen te zien is.

NieuwsFilm

meest populair