Deborra-lee Furness, de ex-vrouw van Hugh Jackman, was omgeven door bloedzuigers

Deborra-lee Furness, de ex-vrouw van Hugh Jackman, was omgeven door bloedzuigers

De 68-jarige Australische actrice Deborra-Lee Furness heeft recentelijk de film 'Force of Nature: The Dry 2' opgenomen in een nat regenwoud en had last van bloedzuigers.

Deborra-Lee Furness had een filmset dat anders was dan anders. De 68-jarige ster staat vooral bekend als de ex-vrouw van Hugh Jackman, maar is zelf ook actrice.

De Australische ster acteert al vanaf de jaren 70, alhoewel ze zich de laatste jaren meer op haar gezin concentreerde. Voor de nieuwe film Force of Nature: The Dry 2 filmden zij op locatie - in een erg nat regenwoud. Ze vertelde: "De film had beter The Wet kunnen heten, want de hele film door is het nat."

Iedereen in het water
Haar collega Jacqueline McKenzie vertelde: "Toen ik het scenario doornam viel het me op dat iedereen het water in moest. Maar ik mocht mijn kleren aanhouden."

Deborra vertelde ook: "De film speelt af in de bergen. Dat klimmen was best intens. Het was het zwaarste wat ik ooit heb gedaan in een onherbergzame omgeving. De bloedzuigers werden elke dag gevonden in neuzen, oren en monden. Ze waren overal."

Gevarengeld was fijn geweest
De bloedzuigers zaten op wangen en nog veel meer en veroorzaakten littekens. Bij nader inzien vinden ze dat ze eigenlijk gevarengeld hadden moeten bedingen.



Deborra gaf aan dat ze eigenlijk niet veel last had van bloedzuigers. Hierop vult een presentatrice aan dat Hollywood haar kennelijk al deed wennen aan bloedzuigers.

NieuwsFilm

meest populair