Eerste foto's van Leonardo DiCaprio in nieuwe film Paul Thomas Anderson

Eerste foto's van Leonardo DiCaprio in nieuwe film Paul Thomas Anderson

Onofficiële beelden van Leo in het mysterieuze project zijn online opgedoken...

Na zijn adembenemende optreden als Ernest Burkhart voor Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese, gaat Leonardo DiCaprio nu samenwerken met Paul Thomas Anderson, ook niet de minste naam.

De bekroonde regisseur achter pareltjes als Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love, There Will Be Blood, The Master, Phantom Thread en Licorice Pizza is druk bezig met zijn volgende naamloze project.

Verhaaldetails
Momenteel is de productie in volle gang in Eureka, Californië en stiekeme fotografen zijn erin geslaagd wat plaatjes van hoofdrolspeler DiCaprio te schieten. Hoewel het plot nog onbekend is, denken bronnen dat het gaat om een bewerking van de roman 'Vineland' door auteur Thomas Pychon.

Hij ziet er ruig uit in een flanellen lange jas, zwarte toque en grijs t-shirt en lijkt totaal uitgeput terwijl hij een nepsnor draagt, wat zijn vermogen om te transformeren in verschillende rollen des te geloofwaardiger maakt.

Beeldmateriaal
De kiekjes van de acteur zijn zowel hier, hier, hier als hier op X te bekijken. Tevens is er nog een kort filmpje van TMZ vrijgegeven waarop hij te zien is.



NieuwsFilm

meest populair