Dua Lipa en Henry Cavill hebben onmiskenbaar veel chemie: "Hij is voortaan de eerste"

Dua Lipa en Henry Cavill hebben onmiskenbaar veel chemie: "Hij is voortaan de eerste"

Dua Lipa en Henry Cavill hebben veel plezier gehad bij de filmopnamen van Argylle en hebben een goede samenwerking.

Dua Lipa en Henry Cavill zetten gelijk de toon in Argylle. De actiefilm begint met een sensuele dans. Beide sterren zeggen enorm veel plezier te hebben gehad bij de filmopnamen.

Hun chemie is onmiskenbaar. Ook in onderstaand interview van Good Morning America. Toch is Henry Cavill niet dol op dansen. Hij zegt: "Ik ben normaal de laatste op de dansvloer. Eigenlijk sta ik nooit op de dansvloer."

Nieuwe ervaring
Dua Lipa grapt: "Hij is voortaan wel de eerste op de dansvloer." Over dat Henry de aandacht moet delen met een kat en dat geen probleem zou vinden, grapt ze verder over zijn ego: "Je bent wel stikjaloers." Maar Henry blijkt echt niets te geven om katten.

Voor Dua Lipa bracht deze film haar eerste acteerervaring - nog voor Barbie. Ze vertelt: "Ik vind het leuk om iets voor het eerst te doen. Het is opwindend om een nieuwe ervaring te hebben. De cast was geweldig en ik wilde mijn eigen stunts doen, want ook dat vind ik gaaf."

Prima samenwerking
Ze blijken elkaar prima spionnen te vinden en gunnen elkaar collegiaal de eer. Feit is dat Dua Lipa een belangrijke rol heeft gekregen en moeiteloos de film toeëigent met het personage dat zij neerzet.



NieuwsFilm

meest populair