Tom Selleck deelt openhartig herinneringen aan Matthew Perry: Ze waren meer dan 'Friends'

Tom Selleck deelt openhartig herinneringen aan Matthew Perry: Ze waren meer dan 'Friends'

Tom Selleck deelt herinneringen aan zijn speciale band met Matthew Perry tijdens een interview.

Tom Selleck gaat met pensioen. Dit jaar is zijn laatste seizoen van de politieserie Blue Blood te zien. De ster uit Magnum P.I. en Jesse Stone leerde veel mensen kennen binnen Hollywood en een heel speciale was wel Matthew Perry.

De acteur uit Friends overleed te vroeg. In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight vertelde Tom over zijn speciale band met Matthew. Tom kent Matthew al van kleins af aan. Daarom accepteerde Tom - die toen al enorm bekend was - een gastrol als de veel oudere vriend van Monica.

Juiste overdracht
Matthew hielp Tom met de juiste overdracht van de zinnen, want Tom had geen ervaring met komedies. Tom lachte bij de herinnering en vertelde: "Matthew had een snor en het publiek moest lachen. Ik kreeg een mooie zin om hem voor gek te zetten, want van mezelf ben ik niet zo gevat."

Tom was ook te gast bij de grote reünie van de nog steeds populaire serie. Tom vertelde dat hij Matthew al kende voordat Matthew zelf bekend werd. Hij zei: "Ik kende Matthew al voor ik zijn naam wist, want ik werkte met zijn vader. We deden samen audities."

Moeite met herinneringen
Tom Selleck had duidelijk moeite met zijn herinneringen. Emotioneel besloot Tom het interview met: "Matthew is een geweldige vent. Hij is getalenteerd, hij heeft ballen, hij is goed."



NieuwsFilm

meest populair