Tim Burton maakt reusachtige vrouwenfilm met 'Attack of the 50 Foot Woman'

Tim Burton maakt reusachtige vrouwenfilm met 'Attack of the 50 Foot Woman'

De remake van de scifi-klassieker uit 1958 wordt geschreven door Gillian Flynn.

Goed nieuws voor wie heeft genoten van de gigantische Margot Robbie in de openingsscène van Barbie: er komt een hele film aan waarin exact dat concept centraal staat.

Volgens Deadline regisseert Tim Burton een remake van de sciencefiction-cultklassieker Attack of the 50 Foot Woman uit 1958. Een eerdere remake van de film kwam al in 1993.

Origineel
Attack of the 50 Foot Woman gaat over een rijke erfgename wiens nauwe ontmoeting met een buitenaards wezen haar ertoe aanzet uit te groeien tot een reus. Dit maakt haar huwelijk, dat al in rep en roer is dankzij haar flirterige echtgenoot, nog ingewikkelder.

Het origineel, dat net als de nieuwe remake van Warner Bros. komt, werd destijds gemaakt voor 88,000 dollar en leverde een half miljoen op. De 1993-remake (met Daryl Hannah) was een TV-uitgave.

Tim Burton
Attack of the 50 Foot Woman wordt geschreven door Gillian Flynn (Gone Girl) en is volgens Deadline een "female power-evenement." Het is de eerstvolgende film van Tim Burton na Beetlejuice 2, die in september uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair