Melisa Pamuk is Miss Turkije en schittert in 'Scotoe', maar is nog onbekend in Nederland

Melisa Pamuk is Miss Turkije en schittert in 'Scotoe', maar is nog onbekend in Nederland

Melisa Pamuk is een populaire actrice die in het buitenland al jaren succesvol is, maar nu ook de Nederlandse film Scotoe te zien is.

In het buitenland is Melisa Pamuk al jaren een superster. Nu is ze in Nederland te zien in de film Scotoe.

De 32-jarige ster is geboren in Nederland en is van Turkse afkomst. Vanaf haar dertiende acteert zij al in films en series en staat zij model. In 2011 won ze de titel Miss Turkije en groeide daar uit tot een van de populairste actrices.

Populair in filmland
Ook in verschillende Arabische landen en Zuid-Amerika is zij erg gewild. Melisa speelt namelijk in meer dan 12 series en films, die door Netflix daar erg populair zijn geworden. Op haar Instagram heeft zij daardoor meer dan 5 miljoen volgers, zoals hieronder te zien is. En wie weet komen daar binnenkort meer Nederlanders bij.

Eigenlijk studeerde Melisa psychologie in Amsterdam maar stond zij af en toe model. Hier in de Linda vertelde zij dat ze eigenlijk wilde stoppen met haar modellencarrière.

Toch geen afscheid
Ze zei: "Ik dacht als afscheid van mijn modellencarrière nog een keer mee te doen aan een wedstrijd. Maar ik won Miss Turkije en de opdrachten rolden binnen. Ik kon alleen niet zo goed Turks en heb dat moeten leren voor de Turkse tv-series."

Haar studie psychologie rondde ze alsnog af en blijkt handig voor het inleven in filmrollen. Nu zij in haar Turkse carrière al van alles heeft gezien, wil ze haar werk verder uitbreiden door ook in Nederland aan de slag te gaan. Het liefst zou ze in heel veel actiefilms te zien willen zijn.



NieuwsFilm

meest populair