Jessica Biel is onverstoorbaar bij oproer Justin Timberlake en Britney Spears: "Ik heb je"

Jessica Biel is onverstoorbaar bij oproer Justin Timberlake en Britney Spears: "Ik heb je"

Justin Timberlake maakt geen excuses tijdens zijn concert en veroorzaakt opnieuw oproer onder fans van Britney Spears en Janet Jackson.

Justin Timberlake en Britney Spears hebben een lange historie. Sinds hun prille liefde overging naar haat brengen ze elkaar van tijd tot tijd in diskrediet. Deze week kwam weer een vinnige reactie op die lange vete-lijst.

Justin heeft net een gloednieuw album uit en vierde dat door op zijn verjaardag een concert te geven. Hij had daar een belangrijke mededeling, die te zien is in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight: "Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om mijn excuses aan f**king niemand aan te bieden."

Groot oproer
De oproer onder fans van Britney Spears - en de fans van Janet Jackson - is door die uitspraak niet mis. Online wordt opnieuw gezegd dat Justin een pestkop is, want door zijn haantjesgedrag 20 jaar geleden liepen de imago's van Britney en Janet onherstelbare schade op.

Toch zei Janet al eerder dat zij door is gegaan met haar leven en dat anderen dat ook moeten doen. En laatst complimenteerde Britney hem eindelijk eens - met zijn nieuwe album. Ook bood ze haar excuses aan voor sommige dingen die zij over Justin geschreven had in haar memoires.

Groot feest
Maar Justin pakt het graag anders aan. Gelukkig blijft zijn vrouw Jessica Biel hem trouw - en overeind - te midden van de controverse. Trots verscheen ze met taart op het podium van zijn verjaardagsconcert. En op haar Instagram plaatste de actrice uit Total Recall een lieve felicitatie-video online. Ze schreef erbij: "Ik heb je."



NieuwsFilm

meest populair