Florence Pugh legt uit hoe prinses Irulan van 'Dune 2' verschilt van het boek

Florence Pugh legt uit hoe prinses Irulan van 'Dune 2' verschilt van het boek

De teasers en trailers suggereren dat Pugh's personage een grotere rol zal spelen in het vervolg.

Florence Pugh legt uit dat haar versie van prinses Irulan in Dune: Part 2 niet precies hetzelfde personage is als in Frank Herberts versie van het verhaal.

Prinses Irulan is de dochter van keizer Shaddam IV, de 81e keizer. In de Dune-boeken staat Irulan centraal en begint elk hoofdstuk met een epigraaf uit de geschriften van Irulan.

Groeien
In de eerste Dune-film van Denis Villeneuve hebben we nog niet kennisgemaakt met de prinses, maar de teasers en trailers van Dune: Part 2 suggereren dat Pugh's personage een grotere rol zal spelen in het vervolg.

In een interview met Screenrant vertelt de actrice over het verschil tussen de boeken en de films:"Ik denk niet dat er een enorm verschil is. Ik denk dat ze mag groeien, wat geweldig is. Ik vind het leuk dat we in deze film niet alles van haar krijgen."

Meer details dan in een script
"Ik vind het leuk hoe ze bijna op dezelfde manier groeit als in het boek. Ze wordt meer een essentie."



"Persoonlijk denk ik dat ik, afgezien van het feit dat elk boek dat je leest meer details bevat dan een script kan, het op prijs stelde dat ik haar op de pagina's en in het boek en ook in het script van Denis kon zien," aldus Pugh.

NieuwsFilm

meest populair