De beroemde dubbelganger van Cate Blanchett werd flink gepest en baalt er nog van

De beroemde dubbelganger van Cate Blanchett werd flink gepest en baalt er nog van

Domhnall Gleeson wordt gepest omdat hij lijkt op Cate Blanchett, wat hij niet leuk vindt.

Iedereen zou wel vergeleken willen worden met Cate Blanchett. De ster is immers onvergelijkbaar met rollen in Lord of the Rings, Tár, Nightmare Alley en Ocean's Eight.

Toch denkt Domhnall Gleeson er anders over. De acteur uit American Made, The Kitchen en Star Wars: The Rise of Skywalker zou haar broertje kunnen zijn. Maar hij bekent gepest te worden met zijn gelijkenis - en dan is zo'n dubbelganger niet leuk.

Toch flink balen
In de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show vertelt de Britse ster: "Ik was 19 jaar toen ik in mijn eerste toneelstuk optrad op West End. Het is een geweldig iets, je start als acteur en je bent dolblij en je denkt het: gaat eindelijk gebeuren."

Hij vervolgde met: "Maar toen begonnen al mijn collega's me 'Cate' te noemen. Ook op straat stopten mensen me om me te vertellen dat ik erg op Cate Blanchett leek. Dat maakte me verdrietig. Een jonge man die zijn weg vindt in de wereld en op het West End staat. En dat mensen dan zeggen: Hey, Cate! En ik dacht: F**k off!"

Toch een dame
Vervolgens vertelt Domhnall dat hij Cate ontmoette bij een awards-uitreiking. Het was een geweldige kennismaking en hij liep blij weg: het damestoilet in ... Wat dat betreft maakt Cate haar impact wel.



NieuwsFilm

meest populair