Demi Moore en Molly Ringwald waren elkaars concurrenten maar zijn nu samen te zien

Demi Moore en Molly Ringwald waren elkaars concurrenten maar zijn nu samen te zien

Demi Moore en Molly Ringwald, twee bekende actrices uit de jaren 80, werken nu samen in de serie Feud: Capote vs The Swans.

Demi Moore en Molly Ringwald gaan al heel lang mee in Hollywood. Ze startten in de jaren 80 met hun acteercarrière en hoorden bij de zogeheten 'Brat Pack', een term die men destijds gaf aan de opkomende jonge sterren.

Beide actrices zitten bij dezelfde manager en waren toen elkaars rivalen. Molly Ringwald bekende goedmoedig: "Ik verloor een hoop rollen aan deze meid."

Bekende oudere actrices
Ze spelen nu in Feud: Capote vs The Swans, een serie vol bekende oudere actrices. Zij zetten echt bestaande, bekende vrouwen neer. In de onderstaande YouTube-video van Extratv vertelde Demi: "Ik kende het personage niet maar wel het ongelooflijke talent dat meedeed, dus stemde ik in."

Ook Molly Ringwald vertelde ingestemd te hebben door de geweldige productie. Het is mooi zoals alle streaming-kanalen er nu voor zorgen dat veel sterren die elkaar destijds beconcurreerden met elkaar samenwerken.

Meer werk beschikbaar
Er is immers meer werk. In de jaren 80 was Demi Moore te zien in onder meer St. Elmo's Fire en About Last Night. Molly Ringwald was te zien in The Breakfast Club en Pretty in Pink.



NieuwsFilm

meest populair