Trailer 'Winnie the Pooh: Blood and Honey 2': "Teigetje is ongelooflijk gewelddadig"

Trailer 'Winnie the Pooh: Blood and Honey 2': "Teigetje is ongelooflijk gewelddadig"

De vrienden laten een bloederig spoor van dood en chaos achter

Toen Winnie de Poeh het publieke domein betrad in 2023 maakte regisseur Rhys Frake-Waterfield van het geliefde kinderfiguur een horrorbeer, te zien in Winnie the Pooh: Blood and Honey.

"Nadat Christopher Robin hen in de steek heeft gelaten om te gaan studeren, beginnen Poeh en Knorretje aan een bloedige razernij terwijl ze op zoek gaan naar een nieuwe voedselbron," aldus de synopsis van Winnie The Pooh: Blood and Honey op IMDb.

Het vervolg
Volgens de trailer zijn in Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 niet alleen Poeh en Knorretje te zien, ook de vrienden Uil en Teigetje komen in beeld.

Teigetje was in de eerste film nog niet van de partij, want die kwam in januari 2024 pas in het publieke domein terecht. Maar volgens de producent Scott Jeffrey was het het wachten wel waard.

Martelen
"Teigetje is ongelooflijk gewelddadig. Hij houdt ervan zijn slachtoffers te martelen voordat hij ze vermoordt," vertelt Jeffrey in een interview met IGN.


De synopsis van het vervolg van regisseur Frake-Waterfield: "Diep in het 100 hectare grote bos groeit een destructieve woede als Winnie de Poeh, Knorretje, Uil en Teigetje hun huis en hun leven in gevaar zien nadat Christopher Robin hun bestaan heeft onthuld."

Een spoor van dood en chaos
"Omdat ze niet langer in de schaduw willen leven, besluit de groep het gevecht aan te gaan in de stad Ashdown, de thuisbasis van Christopher Robin, en laat een bloederig spoor van dood en chaos achter", aldus de beschrijving onder de trailer.


Eerder dit jaar betrad Steamboat Willie het publieke domein, waarbij filmmaker Steven LaMorte vervolgens aankondigde dat er een horrorkomedie op komst is, gericht op het Disney-figuur.

NieuwsFilm

meest populair