Komt Sony nu met een R-rated 'Venom'-animatiefilm?

Komt Sony nu met een R-rated 'Venom'-animatiefilm?

Na het grote 'Spider-Man' tweeluik van de studio denken ze eraan de geliefde schurk ook zijn eigen tekenfilm te geven.

We hebben natuurlijk al de live-action Venom-films met Tom Hardy, maar blijkbaar wil Sony nu iets anders proberen. Zo doet er een gerucht de ronde dat de studio er nu aan denkt een animatiefilm van te maken en wel een R-rated versie.

Heel erg gek klinkt dit niet. Sony wist al hoge ogen te gooien met Spider-Man: Into the Spider-Verse en Spider-Man: Across the Spider-Verse. Dit tweeluik werd fantastisch onthaald en wordt door nodig filmfanaat gezien als de beste Spider-Man-films die er zijn.

Meer
Er komt dan ook nog een derde deel aan, genaamd Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, maar wat is Sony hierna van plan? Er doen al lange tijd verschillende verhalen de ronde, waaronder nu die van een R-rated Venom animatiefilm.

Veel fans hadden al gehoopt dat de live-action films R-rated zouden zijn, maar dit durfde Sony niet aan. Er zijn dus genoeg cinefielen die dit wel zien zitten, maar aan de andere kant zorgt dit nieuws ook voor gefronste wenkbrauwen, aangezien animatiefilms zich normaal gesproken toch meer op de jongere kijkers onder ons focussen.

Mogelijkheid
Dit kan natuurlijk wel goed uitpakken. Denk bijvoorbeeld maar aan de sterk onthaalde The Witcher: Nightmare of the Wolf. Venom leent zich natuurlijk ook goed voor een R-rated verhaal, maar het is nog even afwachten om te zien of het er daadwerkelijk van zal komen.



NieuwsFilm

meest populair