Toekomst van Penn Badgley was slecht: Zijn hart en longen stopten een jaar lang dagelijks

Toekomst van Penn Badgley was slecht: Zijn hart en longen stopten een jaar lang dagelijks

Penn Badgley viel als baby steeds weg en heeft als gevolg daarvan een extreem gevoeligheid voor aanrakingen en een spirituele kant.

Penn Badgley drukte een stempel op series als Gossip Girl en You en films als Easy A en Margin Call. Toch was hij er bijna niet geweest en had een andere acteur die rollen gekregen.

In de Hazy Mills podcast vertelde de 37-jarige ster dat hij twee maanden te vroeg geboren was. Hij zei: "De eerste weken van mijn leven bracht ik door in het ziekenhuis. Mijn hart en longen stopten dagelijks, dus lag ik aan een monitor."

Hart en longen stopten
Hij vervolgde: "Toen ik naar huis mocht, bleef ik aan een monitor. De artsen vertelden mijn moeder dat ik waarschijnlijk in de auto zou stoppen met ademhalen. Ze moest me dan onbewust reanimeren door me aan te raken. Ik stopte inderdaad met ademhalen onderweg."

Penn Badgley vertelde verder: "Mijn moeder moest dat verder elke dag een paar keer doen, omdat mijn hart en longen steeds stopten. Iemand moest me dan aanraken, zodat ik wakker kon worden. Ik bleef aan die monitor en dat wegvallen ging door tot ik een jaar oud was."

Extreem gevoelig gebleven
Hij vertelde: "Dat had wel gevolgen voor me. Ik ben extreem gevoelig voor aanrakingen. En ik ben erg spiritueel en niet bang voor de dood. Ik ben ook op mezelf en vaak in een soort meditatieve toestand."



Gelukkig vindt hij dat allemaal niet erg. Het hoort bij hem. Hier in dit artikel van People staat meer over het interview. Meer staat in de bovenstaande YouTube-video van Wired.

NieuwsFilm

meest populair