Hoe staat het ervoor met 'Gremlins 3'? Komt die film er nog wel?

Hoe staat het ervoor met 'Gremlins 3'? Komt die film er nog wel?

Originele hoofdrolspeler Zach Galligan gaf onlangs (weer eens) een update...

Sinds het vervolg The New Batch (1990) heeft er weinig succesvolle voortzetting gezeten in de 'Gremlins'-franchise, met uitzondering van de recente geanimeerde prequelserie Secrets of the Mogwai.

De show werd vorig jaar gelanceerd en kreeg uitstekende recensies, maar er is niks bekend over wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden.

Van het een komt het ander
In een interview zegt acteur Zach Galligan nu dat Warner Bros. de show waarschijnlijk ziet als een proefballon voor publieke interesse in een derde film:

"Ik begrijp niet echt waarom ze zoveel uitgeven aan een animatieserie, tenzij er een soort eindspel is in een live-action film. Daarmee verdien je het meeste geld. Dus ik blijf hopen. Het zal geen reboot worden, want dat heeft Chris [Columbus] afgewezen en hij bezit een deel van de rechten".

Nog steeds verbonden
In 2017 onthulde schrijver Chris Columbus dat het script voor een derde deel klaar was, maar helaas werd er geen verdere vooruitgang geboekt.


De nu 59-jarige Galligan blijft hét gezicht van de reeks en verscheen de afgelopen jaren in diverse commercials en podcasts over de beestjes.

NieuwsFilm

meest populair