Jason Momoa maakt zijn musicaldebuut: Jennifer Beals met 'Flashdance' is er niets bij

Jason Momoa maakt zijn musicaldebuut: Jennifer Beals met 'Flashdance' is er niets bij

Jason Momoa maakt zijn musicaldebuut in een reclamecampagne voor T-Mobile tijdens de Super Bowl.

Ook Jason Momoa is gestrikt voor een nieuwe reclamecampagne voor de Super Bowl. De ster uit Aquaman vond dat geweldig, want hij was een ervaring rijker: Hij maakte zijn musicaldebuut.

Samen met Zach Braff en Donald Faison adverteerde Jason voor T-Mobile. Hier in dit artikel van People vertelde Jason: "Het is de eerste keer dat ik zing, het is de eerste keer dat ik dans. Ik twijfelde of ik wel kon zingen. Vervolgens verscheen ik op de set en bleek ik ook te moeten dansen."

Erg maffe pitch
In de commercial gebruiken ze het liedje 'What a feeling' van Irene Cara uit de film Flashdance. Ook Jennifer Beals is even te zien. Jason stemde in nadat hij een maffe pitch van Zach en Donald toegestuurd kreeg die zij met een iPhone hadden opgenomen.

Jason zei: "Ik heb nog niet eerder zo'n pitch gezien. Het was goed opgezet en ik had veel lol bij het kijken. Ze voelen aan als familie door hun serie Scrubs. Ik word normaal niet ingehuurd voor comedy dus deed ik graag mee."

Alles was goed
Volgens Zach en Donald stemde Jason met alles in. Hij grapte erop los en voelde zich thuis. Ze verwachten dat Jason in de toekomst ook komische rollen zal gaan krijgen, want hij bleek een natuurtalent. Hun resultaat is in de onderstaande YouTube-video te bewonderen.



NieuwsFilm

meest populair