Brad Pitt was niet degene die ruzie zocht op de set van 'Legends of the Fall'

Brad Pitt was niet degene die ruzie zocht op de set van 'Legends of the Fall'

Regisseur Edward Zwick brengt memoires uit waarin hij onthult dat hij ruzie had met Brad Pitt op de set van Legends of the Fall.

Regisseur Edward Zwick brengt zijn memoires uit getiteld Hits, Flops and Other Illusions. Hij werkt al zo'n 40 jaar in Hollywood - en wat hij te vertellen heeft over sommige sterren is niet best.

In zijn boek vertelt hij dat Brad Pitt op de filmset van Legends of the Fall steeds ruzie met hem zocht, op het gewelddadige af. Volgens een bron dichtbij die filmopnamen was Brad Pitt echter niet degene die ruzie zocht op de filmset. Die bron zei hier in het artikel van People: "Ze hadden onenigheid. Maar Brad ruziede niet."

Succesvolle western
De western was een groot succes met onder meer Anthony Hopkins. De 71-jarige regisseur beschreef een dag op de set. Hij vertelde dat hij luid aanwijzingen gaf aan Brad waar de crew bij was. Brad pikte dat niet en zei dat Edward het kalm aan moest doen.

Brad was het niet eens over de invulling van zijn karakter. Edward zei: "Ik dwong hem emotioneler te zijn dan hij wilde zijn. Ik weet niet wie het eerst schold en schreeuwde en de eerste stoel gooide. Maar de crew was ineens verdwenen."

Steeds ruzie
De crew raakte gewend aan de meningsverschillen en vertrok als een ruzie begon. Ze zeiden slechts: "We vinden het niet leuk als ouders ruziën." In de onderstaande YouTube-video van Ghosts of Vermont zijn wat opnamen te zien van de film.



Een andere bron vertelde aan People: "Het is jammer dat hij zo graag aandacht wil, dat hij zelfs slecht praat over Julia Roberts en Brad Pitt. En dat terwijl hij degene is die slecht gedrag vertoont door met spullen te gooien en de cast en de crew overstuur te maken."

NieuwsFilm

meest populair