Arnold Schwarzenegger vindt schoonzoon Chris Pratt geen concurrentie

Arnold Schwarzenegger vindt schoonzoon Chris Pratt geen concurrentie

Arnold Schwarzenegger en Chris Pratt zijn te zien in Super Bowl-commercials, zonder competitie tussen hen.

Arnold Schwarzenegger vindt dat er in de familie wel plek is voor meerdere Super Bowl commercials. Dat is maar goed ook, want schoonzoon Chris Pratt is komend weekend te zien in een reclame van Pringles, terwijl de ster uit True Lies reclame maakt voor State Farm.

Arnold zegt hier tegen People: Ik denk niet dat er sprake is van competitie, want er worden verschillende commercials getoond. Er is plek voor iedereen. Ik heb liever dat hij er eentje doet dan iemand die ik niet ken.

Iedereen blij
Hij vervolgt met: "Eigenlijk vind ik het prima als in elke reclame een familielid van mij te zien is. Mijn dochters en zonen, mijn schoonzoon en anderen die ik ken. Dat zou leuk zijn. Ik wens iedereen veel succes. Er is geen competitie."

De acteur uit Jurassic Dominion heeft een grote snor in de reclame, net als het logo heeft. Daardoor wordt hij gecast als 'Mr. P.' In de onderstaande YouTube-video van Pringles is hij te zien in zijn nieuwe rol.

Gevaarlijk werk
Arnold treedt op als 'Agent State Farm' en redt mensen in hachelijke situaties. Zijn regisseur is alleen niet te spreken over zijn accent. Dat filmpje is hier in dit artikel van Filmtotaal te zien.



NieuwsFilm

meest populair