De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Are You There God? It's Me, Margaret. (2023)
Regie: Kelly Fremon Craig | Cast: Rachel McAdams, Abby Ryder Fortson, Kathy Bates, e.a. | Kijk direct
De elfjarige Margaret verhuist met haar familie van New York City naar de buitenwijken van New Jersey. Omdat haar moeder christelijk is en haar vader joods, gaat ze op zoek naar haar eigen religieuze identiteit. Margaret worstelt met nieuwe vriendschappen, het gezinsleven en het lange wachten tot de puberteit eindelijk aanbreekt.The Devil Wears Prada (2006)
Regie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Kijk direct
Andy Sachs is totaal niet met mode bezig, maar weet toch een baan te bemachtigen waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Naarmate ze meer onderdeel wordt van dat wereldje, herkennen haar vrienden de oude Andy steeds minder.The Guilt Trip (2012)
Regie: Anne Fletcher | Cast: Seth Rogen, Barbra Streisand, Adam Scott, e.a. | Kijk direct
Een bliksembezoek aan moederlief neemt een onverwachte wending als Andy spontaan besluit zijn moeder Joyce mee te nemen op een achtdaagse, 5.000 kilometer lange reis door Amerika. Ze nemen allebei de nodige emotionele bagage mee op deze geïmproviseerde reis. Het goede nieuws is dat ze ook elkaar hebben. Hoe verder ze komen, hoe closer ze worden.NieuwsFilm

meest populair