Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit?

Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit?

Drie films die erg positief zijn ontvangen op Rotten Tomatoes.

Er staan enorm veel films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige films op de streamingdienst die het goed doen bij de critici.

Are You There God? It's Me Margaret

Regie: Kelly Fremon| Hoofdrollen: Rachel McAdams, Kathy Bates, Ben Safdie | Kijk nu



De elfjarige Margaret uit New York verhuist met haar gezin naar New Jersey. Terwijl haar moeder christelijk is, belijdt haar vader het Joodse geloof. Margaret is vrij opgevoed en voelt zich niet verwant met een religie, maar bidt op geheel eigen manier tot God. In de hoop een antwoord te vinden op haar eigen geloofsovertuiging besluit ze zich voor een schoolopdracht te verdiepen in religie.

The Trial of the Chicago 7

Regie: Aaron Sorkin | Hoofdrollen: Michael Keaton, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen | Kijk nu



In 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. Zijn zij schuldig of is demonstreren tegen de overheid een mensenrecht?

The Dig

Regie: Simon Stone | Hoofdrollen: Ralph Fiennes, Carey Mulligan, Danny Webb | Kijk nu



Net voor de Tweede Wereldoorlog losbarst huurt de welgestelde weduwe Edith Pretty de amateurarcheoloog Basil Brown in. Hij krijgt de opdracht opgravingen uit te voeren op haar landgoed in Sutton Hoo. Ze doen een historische ontdekking die verband houdt met het verleden van Engeland?.

NieuwsFilm

meest populair