3 doodenge films om vanavond te kijken als je dat durft

Om vanavond lekker te spoken op de bank of in bed.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie enge films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Mama (2013)
Regie: Andy Muschietti | Cast: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Na de moord op hun moeder, belanden twee meisje alleen in een bos. Vijf jaar na hun verdwijning worden ze teruggevonden in een hut. Ze worden opgevangen door hun oom en tante. Al snel wordt duidelijk dat er iets mis is. De meisjes blijken niet alleen te zijn en een kwade kracht mee te hebben genomen.Halloween (2018)
Regie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judi Greer, Andi Matichak, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Veertig jaar geleden ontsnapte Laurie Strode op Halloweennacht aan de slachtpartij van de gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers. Sindsdien heeft ze nachtmerries over hem. Nu Myers zelf is ontsnapt uit de gevangenis, begint de ellende weer. Strode wordt opnieuw geconfronteerd met gevaarlijke gek en moet haar familie tegen hem zien te beschermen.Evil Dead (2013)
Regie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Mia is zwaar verslaafd aan heroïne. Na meerdere mislukte afkickpogingen, gaat ze nu samen met haar broer David en wat vrienden naar een blokhut in de bossen voor een ultieme poging. Maar dan ontdekt een van de vrienden een vervloekt boek in de kelder van de hut. Al snel gebeuren daardoor de raarste dingen. De jongeren blijken demonische krachten te hebben losgelaten en riskeren daardoor hun leven.NieuwsFilm

meest populair