3 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Auteur:
Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Free Guy (2021)
Regie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Kijk direct
De altijd vrolijke Guy werkt voor een bank in een wereld van een videogame. Iedere dag proberen de spelers van dat spel hem te beroven. Op een dag heeft hij er genoeg van. Guy komt in verzet tegen zijn programmeurs en besluit hij de held van zijn eigen verhaal te worden. Dat blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht, want de programmeurs beginnen terug te vechten.Coco (2017)
Regie: Lee Unkrich en Adrian Molina | Cast: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, e.a. | Kijk direct
Miguel droomt van een leven als muzikant. Hij gaat op reis naar het magische land van zijn voorouders, waar hij ene Héctor ontmoet. Dit charmante skelet wordt een onverwachte bondgenoot in Miguels zoektocht naar de geheimen van zijn familiegeschiedenis.Can You Ever Forgive Me? (2018)
Regie: Marielle Heller | Cast: Melissa McCarthy, Richard E. Grant, Dolly Wells, e.a. | Kijk direct
New York, 1991. Bestsellerbiografe Lee Israel, die kampt met een alcoholverslaving, zit na een flop flink aan de grond. Ze krijgt weer hoop dankzij de flamboyante Jack Hock. De twee bedenken een plan om geld te verdienen: Israel gaat brieven van overleden schrijvers vervalsen. In het begin doen ze dat succesvol, maar uiteindelijk lopen ze toch tegen de lamp.NieuwsFilm

meest populair