Ian McDiarmid over één van de meest beruchte scènes in 'Star Wars Episode III Revenge Of The Sith'

Ondanks het overdreven acteerwerk en geschreeuw houden fans nog steeds van de 'limietloze kracht' van McDiarmid

In een interview met Empire vertelt acteur Ian McDiarmid over een van de meest beruchte scènes in Star Wars Episode III Revenge Of The Sith, de transformatie van Palpatine.

Ondanks de vele gebeurtenissen in de scène, werd het publiek niet afgeleid van het overdreven acteerwerk en oorverdovende geschreeuw van McDiarmid.

Een beetje veel
De acteur onthult dat hij het ook niet zo overdreven aan had willen pakken: "Ik schreeuwde: 'Absolute kracht' En zei tegen George Lucas: 'Wil je dat ik een paar rustige dingen doe, want dit is een beetje veel?"

Maar de Star Wars-regisseur wilde er niets van horen en spoorde de acteur juist aan: "George zei: 'Nee, ga verder, ga verder!' Dat deed ik dus, en het lijkt erop dat hij het grootste deel ervan heeft gehouden, daar is geen houden meer aan," aldus McDiarmid.

Ondanks het overdreven acteerwerk
De Palpatine-acteur voegt eraan toe dat ondanks het overdreven acteerwerk er ook veel liefde is voor de overdreven uitspraken van zijn personage. Fans vragen de acteur dan ook vaak om de uitspraken te herhalen.NieuwsFilm

meest populair