Jamie Lee Curtis levert haar grootste prestatie: "Waardevoller dan een Oscar"

Jamie Lee Curtis levert haar grootste prestatie: "Waardevoller dan een Oscar"

Jamie Lee Curtis toont veerkracht en inspireert anderen om af te kicken van verslavingen.

Jamie Lee Curtis toont veerkracht en motiveert onderweg anderen waar ze kan. Erg gemakkelijk was het pad van de 65-jarige ster uit Halloween en True Lies namelijk niet en die zoektocht wil ze anderen besparen.

Ze was jarenlang stiekem verslaafd aan alcohol en pillen en ging daar bijna aan onderdoor. In haar Instagram-bericht toont ze een ring met de inscriptie "25 jaar JLC". Ze schrijft erbij: "25 jaar afgekickt en sober. Eén dag per keer, 9.125 dagen lang."

Niet alleen
De Oscar-winnares schrijft verder: "Wat erin zit, is zoals mijn goede vriend Adam zong: kalmte, sereniteit, doel en het prachtige gevoel dat ik niet alleen ben. Dat veel anderen ook dezelfde ziekte en oplossing kennen."

Ze besluit met, zoals hieronder te zien valt: "Voor degenen die worstelen met verslaving en schaamte: weet dat anderen om je geven. Mijn hand in de jouwe. Onze handen in de jouwe. Veel liefs, JLC."

Waardevolle Oscar
Jamie Lee krijgt reactie op haar mijlpaal van bekende vrienden als Michelle Pfeiffer, Tatum O'Neal en Sheila E. Collega-afkicker John Stamos schrijft: "Ik ben zo f**king trots op je. Je grootste prestatie. Dit is waardevoller dan een Oscar."



NieuwsFilm

meest populair