Provocerende misdaadfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Provocerende misdaadfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Netflix haalt Cut Throat City vol bekende namen uit het archief.

Regelmatig verschijnen er films met aardig wat bekende acteurs, die na een matige ontvangst al snel weer vergeten worden. Zo'n film is Cut Throat City en deze komt nu binnen in de Netflix Top 10, op plaats negen.

Cut Throat City uit 2020 komt van rapper/acteur RZA die in 2012 al zijn regiedebuut maakte met The Man with the Iron Fists. Netflix omschrijft zijn film met woorden als "provocerend, drama" en "ensemble" en je ziet rollen van onder andere Shameik Moore, T.I., Demetrius Shipp Jr., Kat Graham, Wesley Snipes, Terrence Howard, Eiza González en Ethan Hawke.

Matig ontvangen
De film werd door de meeste recensenten zeer aardig ontvangen gezien de 70 procent op de Tomatometer. Het publiek was duidelijk minder onder de indruk gezien de 39 procent Audience Score en een 4,9 als IMDb-cijfer.

"Cut Throat City is een evolutie voor regisseur RZA en overwint de soms warrige verhalen dankzij de rauwe, aanstekelijke energie," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je Cut Throat City graag wilt zien, kun je de film hier op Netflix vinden.


De synopsis: Een jongeman en zijn beste vrienden belanden in de nasleep van orkaan Katrina in een uitzichtloze positie en kiezen voor het slechte pad in de 9th Ward van New Orleans.

NieuwsFilm

meest populair