Keert de jonge ster uit de 'Sicario'-franchise terug voor het derde deel?

Keert de jonge ster uit de 'Sicario'-franchise terug voor het derde deel?

Ondanks dat Denis Villeneuve niets weet over het tweede vervolg, ziet deze actrice een comeback wel zitten!

Er is al langere tijd sprake van een derde deel van de misdaadklassieker Sicario, en ondanks dat Denis Villeneuve er niets vanaf weet, staat een ster uit Sicario: Day of the Soldado wél open voor een terugkeer in de franchise.

Denis Villeneuve's eerste Sicario-film scoorde boven verwachting goed en in 2018 keerde Alejandro van Benicio Del Toro terug voor het tweede deel: Day of the Soldado.

Isabel Merced
In het tweede deel in de franchise (wat minder succesvol dan het eerste deel) maken we kennis met Isabel Merced, die de dochter van een machtige kartelleider speelt.

Of Merced terugkeert voor haar rol in de franchise, is vooralsnog onduidelijk, ondanks dat de film inmiddels al langere tijd in ontwikkeling is.

'We hebben erover gepraat'
Wél zou ze graag een comeback maken, deelt de actrice in een interview met The Hollywood Reporter. "Ik zou daar heel erg voor open zijn. We hebben er wel over gepraat", vertelt Merced.



"Ik weet niet hoe ze betrokken zou zijn bij een andere Sicario-verhaallijn, tenzij ze hun uiterste best deden om dat mogelijk te maken", vertelt de actrice nog. "Soldado is tot op heden nog steeds een van mijn favoriete films die ik ooit heb gemaakt."

NieuwsFilm

meest populair