Zit Mark Ruffalo's Hulk nu wel of niet in 'Captain America: New World Order'?

Zit Mark Ruffalo's Hulk nu wel of niet in 'Captain America: New World Order'?

De acteur zegt van wel, maar Marvel zegt juist weer dat dit niet klopt...

Eerder deze week kwam er al gaaf nieuws voorbij over Captain America: Brave New World. Hierin lijkt de Red Hulk namelijk zijn opwachting in te maken, maar zit de originele Hulk van Mark Ruffalo ook in de blockbuster?

Ruffalo maar ook Tom Holland staan bekend als de twee Marvel-acteurs die maar wat vaak hun mond voorbij praten. De superheldenstudio probeert altijd alles zo goed mogelijk geheim te houden, maar Ruffalo lijkt nu weer eens iets te veel prijs te geven.

Reactie
Tijdens een recent interview zegt Ruffalo dat zijn Bruce Banner/Hulk in Brave New World te zien zal zijn. Heel erg gek is dit niet, aangezien Hulk het in de stripboeken wel vaker opneemt tegen Red Hulk.

Ruffalo liet ook weten dat hij voorlopig geen eigen stand-alone film zal krijgen. Zo zei de acteur: "Ik wil niemand teleurstellen, maar ik heb hier nog niks over gehoord. Ik mag er sowieso niet veel over zeggen, maar ik weet er zelf nog niks vanaf".

Wel of niet
Ondanks het feit dat Ruffalo dus verklapt dat hij in Brave New World te zien zal zijn, werd dit snel ontkracht. De vraag is dus of de acteur niet over de juiste informatie beschikt of dat Marvel het nu nog enigszins probeert te verbergen. Tijd zal het zeggen.



NieuwsFilm

meest populair