Surprise: Anya Taylor-Joy heeft een geheime rol in 'Dune: Part Two'

Surprise: Anya Taylor-Joy heeft een geheime rol in 'Dune: Part Two'

Alsof de cast van het epos niet nog meer sterren kon krijgen...

In de dagen voorafgaand aan de wereldpremière van Dune: Part Two in Londen begonnen er online geruchten te circuleren dat actrice Anya Taylor-Joy (27) een geheime rol zou spelen in het vervolg.

Vervolgens ontstond er snel veel opschudding toen fans merkten dat 'Letterboxd' Dune: Part Two op de lijst met titels van Taylor-Joy had staan. Dit is inmiddels verwijderd, maar er bleven screenshots circuleren.

Fans door het dolle heen
Variety kan inmiddels bevestigen dat het waar is. Taylor-Joy maakt definitief haar opwachting in de film van Denis Villeneuve en speelt een hoofdpersonage uit de franchise die we hier verder niet zullen onthullen.

En als klap op de vuurpijl maakte de Emmy-genomineerde en Golden Globe-winnares een verrassende verschijning bij die wereldpremière in Londen, terwijl ze poseerde op de rode loper van Leicester Square.

Vanaf 29 februari in de bioscoop
Op basis van de eerste euforische reacties lijkt het erop dat Villeneuve het weer geflikt heeft, samen met oudgedienden Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling en Javier Bardem, vergezeld door nieuwkomers Austin Butler, Florence Pugh, Léa Seydoux en Christopher Walken.



NieuwsFilm

meest populair