De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Love, Simon (2018)
Regie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Simon wil in zijn laatste jaar op de middelbare school uit de kast komen. Hij twijfelt niet over zijn geaardheid, maar wel over het moment waarop hij het aan zijn familie en vrienden wil vertellen. Online bouwt Simon een relatie op met de anonieme 'Blue', die op dezelfde school blijkt te zitten. De grote vraag is natuurlijk wie Blue precies is.



Allied (2016)
Regie: Robert Zemeckis | Cast: Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris, e.a. | Kijk direct
De geallieerde geheimagent Max is op missie in vijandelijk gebied. Tijdens deze klus ontmoet hij de Franse verzetsstrijdster Marianne. Hij valt als een blok voor haar. Later worden de twee herenigd in Londen en krijgen ze een relatie. Max' liefde voor en loyaliteit aan Marianne worden echter flink op de proef gesteld door een verwoestend geheim.



The Pursuit of Happyness (2006)
Regie: Gabriele Muccino | Cast: Will Smith, Jaden Smith, Thandiwe Newton, e.a. | Kijk direct
Christopher heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat zijn vrouw hen heeft verlaten. Hij moet leven en zijn zoontje zien te verzorgen in de straten van San Francisco. Christopher is vastbesloten om aan de armoede te ontsnappen en werkt zich omhoog bij een beursvennootschap.



NieuwsFilm

meest populair