Amy Schumers gezicht is ineens 'heel bol', actrice reageert op alle kritiek

Amy Schumers gezicht is ineens 'heel bol', actrice reageert op alle kritiek

Tijdens 'The Tonight Show' van Jimmy Fallon viel het op dat ze er heel anders uitziet.

Het is alweer een tijdje geleden dat we Amy Schumer in een film hebben gezien. Toen de actrice zich recentelijk weer eens liet zien tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon viel de nodige kijkers iets op. De actrice, tevens actief als stand-up comedienne, ziet er ineens heel anders uit...

Schumer, bekend van o.a. Trainwreck en Snatched, was recentelijk te gast bij de bekende show, waar Fallon al 10 jaar lang gastheer is. De show staat bekend om de interviews met beroemdheden en publieke figuren, maar Schumers optreden zorgde voor gefronste wenkbrauwen.

Anders
Heel wat mensen vragen zich af wat er met de actrice is 'gebeurd', aangezien haar gezicht er heel anders uitziet. Op sociale media zijn er veel reacties te vinden dat Schumer er bol uitziet, maar zij bijt nu van zichzelf af.



In een Instagram-bericht reageert de 42-jarige actrice sarcastisch: "Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes over mijn gezicht. Ik vind het altijd leuk om feedback te lezen over hoe een vrouw eruit hoort te zien".

Uitleg
Schumer vervolgt: "En ja, het klopt, mijn gezicht is boller dan normaal. Ik heb namelijk een chronische aandoening genaamd endometriosis. Als je er meer over wilt leren, kun je erover lezen".


"Ik ben wel van mening dat vrouwen niet altijd uit hoeven te leggen waarom ze er op een bepaalde manier uitzien. Hou van jezelf en zorg goed voor jezelf. Misschien kunnen we ons op iets anders focussen dan op mijn gezicht".

NieuwsFilm

meest populair