Fans willen Alan Ritchson als Batman in 'The Brave and the Bold'

Fans willen Alan Ritchson als Batman in 'The Brave and the Bold'

En de acteur zelf lijkt hier ook wel oren naar te hebben...

Één van de vele projecten van James Gunn's vernieuwde DCU wordt The Brave and the Bold die een nieuwe Batman zal introduceren. Fans hebben een sterke mening over wie dat zou moeten worden.

Een populaire keuze voor hen om de rol van The Dark Knight op zich te nemen, is niemand minder dan Alan Ritchson. De gespierde acteur reageerde zelf op die interesse in de 'BroBible's Post Credit'-Podcast:

Cool karakter
"Het feit dat mensen erin geïnteresseerd zijn, is al een echte eer en een voorrecht. Het is een personage waar ik als kind verliefd op werd. Misschien ben ik te oud, maar anders zou ik het graag doen!"

Gunn heeft onlangs allerlei geruchten de kop ingedrukt door te stellen dat er nog niet eens een script was. Wel is er al een regisseur aan het project verbonden, namelijk Andy Muschietti (IT: Chapter 1 & 2, The Flash).

Jack Reacher
De ster van Ritchson is afgelopen jaren gestegen dankzij het succes van de Reacher-serie op Prime Video. Seizoen 3 wordt momenteel opgenomen, gebaseerd op het zevende boek van Lee Child getiteld Persuader.NieuwsFilm

meest populair