Eerste blik op de live-action 'Lilo & Stitch' in online opgedoken setvideo

Eerste blik op de live-action 'Lilo & Stitch' in online opgedoken setvideo

Bekijk de geliefde helden uit je jeugd in amateurbeelden gefilmd vanaf de set...

Lilo & Stitch is de volgende Disney-animatieklassieker die een live-action behandeling krijgt, in navolging van The Jungle Book, Beauty and the Beast, Aladdin, Mulan, The Little Mermaid en anderen.

De productie is momenteel gaande in Hawaï. In de adaptatie zal nieuwkomer Maia Kealoha (lees meer over haar) de rol spelen van Lilo en naar verluidt keert acteur Chris Sanders terug als de stem van Stitch.

Stiekeme preview
Setvideo's zijn meestal niet zo gebruikelijk als sommige andere projecten maar gisteren verscheen er toch een filmpje op TikTok die fans een eerste echte blik gaf op de titulaire personages. Bekijk deze door hier te klikken.

Naast Kealoha en Sanders zullen ook bekende namen als Sydney Elizebeth Agudong (Nani), Zach Galifianakis (Jumba), Billy Magnussen (Pleakley) en Courtney B. Vance (Cobra Bubbles) hun opwachting gaan maken.

Première op Disney+
Er klinken geruchten dat de oorspronkelijke stem van Nani, Tia Carrere, als een geheel nieuw karakter gaat verschijnen genaamd Mevrouw Kekoa. Lilo & Stitch wordt geregisseerd door Dean Fleischer Camp, die eerder het Oscar-genomineerde Marcel the Shell With Shoes On (2021) regisseerde.NieuwsFilm

meest populair