Nieuwe Netflix-film van Kelly Rowland bracht Destiny's Child opnieuw samen

Nieuwe Netflix-film van Kelly Rowland bracht Destiny's Child opnieuw samen

Mea Culpa: Beyoncé, Michelle Williams en Kelly Rowland vieren het succes van Kelly's nieuwe Netflix-film.

De populaire meidengroep Destiny's Child was enorm succesvol in de jaren 90. Na meer dan 15 jaar gingen Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams hun eigen wegen.

Recent kwamen de drie supersterren samen om het succes van Kelly Rowland te vieren, want haar nieuwe Netflix-film Mea Culpa komt uit. De thriller werd geregisseerd door Tyler Perry, de bekende acteur, producer en regisseur van Madea.

Nerveus door scenario
Michelle Williams en Beyoncé zijn erg blij voor haar en plaatsten foto's op hun Instagram-accounts. Die van Beyoncé is hieronder te zien. Ze schreef erbij: "Dat is mijn beste vriendin. Ik ben erg trots op je, Kelly."

Meer foto's staan hier in dit artikel van People. Kelly vertelde aan People: "Ik weet nog dat ik nerveus was bij het doornemen van het scenario, want ik raakte geïntimideerd door wat een erotische thriller inhoudt."

Bang zijn mag
Ze besloot met: "En toen zei een vriend van me: 'Wat heeft het voor zin om iets te doen als je er niet bang van wordt?' En dus pakte ik het project aan en zocht ik alles uit. Tyler Perry was nuttig in het hele proces en Trevante Rhodes was fijn om mee te werken."



NieuwsFilm

meest populair